Viryayoga

En systematiskt utformad hathayoga som fungerar som en metod för att genom livets olika faser kunna yoga på ett hållbart och hälsosamt sätt. Viryayoga står för en modern och lärande yoga, med byggstenar från fysioterapi och rörelselära där gammal kunskap ifrågasätts och nya erfarenheter inarbetas. Strukturen och det biomekaniska systemet gör att den kan tillämpas på all typ av yogautövande: dynamisk såväl som långsam, för atleter såväl som i rehabiliteringssyfte.Det handlar om hur kraft och rörelse påverkar kroppen, kort och gott rörelselära, och hur vi använder kroppen och belastar den.
Ett biomekansikt focus åt gången i tio moduler. Det är: 1. Uppvärmning, 2. Solhälsningar, 3. Stående positioner, 4. Balans, 5. Armbalanser och magstärkande positioner, 6. Höftöppnare, 7. Bakåtböjningar, 8. Framåtfällningar, 9. Avslutande positioner, 10. Avslappning.
Poängen är att alla tio moduler alltid ska vara representerade, om så bara med ett par asanas. På så sätt får du alltid en allsidig yogapraktik när du går på en Viryayogaklass.

Alla typer av pass-kort ger dig tillgång till samtliga pass, hur ofta du vill.
Tryck på Läs mer för att se priser.

Ett pass 135:-    Ej medlem 165:-
AGP pass/månad 450:-
Pass månad 535:-    Ej medlem 635:-
AGP Gym & Pass 695:-
10-Kort pass/gym 750:-    Ej medlem 950:-
AGP Fam Gym&Pass 996:-
Gym & Pass månad 995:-    Ej medlem 1195:-
AGP innebär autogiro första bindingstiden 12 månader efter det en månad i taget tills DU säger upp det.

Medlemskap I Action club ger dig många fördelar och rabatter. Om inte ett medlemspris anges i prislistan måste du vara medlem för at kunna utnyttja den tjänsten. 420:- per år eller 35:- månad via autogiro.

Dusch och bastu finns.
vanligvis Måndagar kl 19:00 samt Torsdag förmiddag.
 

läs merboka nu

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

yoga grund
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
yoga grund
yoga grund
Mer bilder...
Mer filmer...