coach

Träningscoach Privat
Vill du komma i form men behöver en push? Brukar du tappa motivationen efter en kortare period av träning? Är du ute efter en lättare variant av PT men som genererar ett bättre resultat? Hyr då en träningscoach hos oss! Tjänsten innefattar ett introduktionspass, passupplägg, kostrådgivning, motivering och uppföljning skräddarsytt efter just dig och dina mål! Varje vecka träffar man sin träningscoach och diskuterar sin träning. Det kan vara allt från frågor om utförande, genomgång av resultat från föregående träningsvecka, hur man förbättrar sin kost, fettmätning på vågen, till hur råd om hur man hittar träningsmotivationen i svåra tider.

Träningscoach Grupp
En annan variant av träningscoaching. Introduktionspasset sker i grupp och man träffar i övrigt sin PT privat men vid färre tillfällen. Perfekt för ett gäng kompisar som vill boosta varandras resultat! En lättare variant för plånboken men ger fortfarande goda resultat!
Tryck på Läs mer för att se priser.

AGP TC månad 385:-
TC 2mån permium 1000:-
TC start 2mån 1990:-    Ej medlem 2490:-

 

agp TC = per månad via autogiro efter man gått och betalt för en 2 månaders intro. Pass ingår men inte gymkort.
TC 2mån premium går endast att köpa vid köp (eller om man redan har) gym&pass via autogiro och då får man tc agp på köpet i fortsättningen. Så du spar först 1000:- och sedan 385:- i månaden. Bra va?

läs merboka nu

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

träningscoach
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
träningscoach
träningscoach
Mer bilder...
Mer filmer...