zero

Vill du komma i form men behöver en push? Är du nybörjare eller har du tappat motivationen? Då är Action Clubs träningscamp from zero to hero på 48 timmar något för dig! Skräddarsytt efter just dig. Vid hälsa. Vid eventuella skador kontaktas Action club för ett så bra träningsupplägg som möjligt för just dig.

I priset ingår 2 nätter, sänglinne, slutstäd. fri utnyttjande gym, utegym och pass, lån av cykel, mountainbike surfbräda, kneebord, hooverboard, longboard, enhjuling, allt i mån av tillgång för dagen. 

Under 48 timmar får du alla förutsättningar för att komma igång med träning och rådgivning som ger resultat. Träningscampet innehåller Tc paket, yoga, gym, corepass, kostrådgivning. Det kommer också finnas utrymme för andra aktiviteter som S.U.P, electrosurf, kajak, utomhusträning och många andra roliga äventyrliga sätt att röra på sig. Här ingår man i en grupp på högst 3 personer i vissa av delar av campet och i vissa delar sker det enskilt. Efter campen fortsätter coachingen online i sex veckor, därefter möjlighet för en fortsatt online coaching.

läs merboka nu

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
Mer bilder...
Mer filmer...