zero to hero (grupp)

Vill du komma i form men behöver en puch? Är du nybörjare eller har du tappat motivationen? Då är Action Clubs träningscamp from zero to hero något för dig! 3 dygn med intropass, passupplägg, kostrådgivning och motivationsövningar tillsammans med likasinnade.

I priset ingår 3 nätter frukost,lunch och middag,sänglinne, slutstäd. fri utnyttjande gym, utegym och pass, lån av cykel, mountainbike surfbräda, kneebord, hooverboard, longboard, enhjuling, allt i mån av tillgång för dagen. 

Under tre dagar får du alla förutsättningar för att komma igång med träning och rådgivning som ger resultat. Träningscampet innehåller Tc paket, yoga,gym, corepass, kostrådgivning. Det kommer också finnas utrymme för andra aktiviteter så som S.U.P, electrosurf, kajak, utomhusträning, många roliga äventyrliga sätt att röra på sig. Detta camp bygger på samarbete där vi jobbar mer i grupp och motiverar och stöttar varandra i alla delar. Efter campen fortsätter coachingen online i sex veckor, därefter möjlighet för fortsatt coaching online. Vid hälsa. Vid eventuella skador kontaktas Action club för ett så bra träningsupplägg som möjligt för just dig.

läs merboka nu

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
Mer bilder...
Mer filmer...